Saturday, June 9, 2012

Umrah Heliza Helmi

Assalamualaikum.. Dah lama aku tak tulis entri. Semalam aku hantar cikgu Ja dan aku ada kat KLIA. Ramai yang datang. Seonok bercampur sedih jugak dalam hati. hehehe.. Aku nak share gambar-gambar yang berlaku semalam. Ada drama queen dari cikgu jugak laa.. Opppss!! Ok laaa tatap lewww... :)










Itu sahaja. Cikgu Ja akan pulang pada 19 Jun ini. Rombongan bersama Triways.com dan rakan-rakan artis Irma Hasmie , Diana Amir dan Yatt Hamzah. :) 

5 comments:

Afasz said...

cntik nye heliza.......cmne nk jumpa heliza ye

sayed said...

salam.. bila heliza balik nnt,sampaikan salam saya kat dia ye.. tq

sayed said...

salam.. kirim salam pada heliza helmi ye bila dia balik nnt..

alyn amalyn said...

waa...sukanya kalau dapat melancong dengan kak heliza...:)

Nur Ain Ismail said...

Sesape nak jumpa Heliza just pegi ke fanpagw kat FB dia ya? :)