Wednesday, April 25, 2012

Seketika Di KLIA

Assalamualaikum.. Hai korang. Apa kabo? Lama tak dengaq kabo? Makan cukup tak? hehehe..
3 hari lepas aku ada hantar cikgu ke KLIA. Cikgu akan ke Australia untuk shoot RASA HALAL ANTARABANGSA Jun ini di Astro Oasis 106. Macam macam gelagat dan aksi di KLIA. Dengan gelak ketawa sebab lawak jenaka mama cikgu. Kelakar tak ingat. Kali ni aku tak nak cerita lebih lebih pasal pertemuan tu. Lepas setahun aku kenal cikgu, aku tak boleh nak cerita sangat. Aku nak korang kenal cikgu sendiri. Buat masa ni tak semua perkara aku boleh nak share. Harap korang memahami. Maaf sangat. :)
Okey, aku ada bergambar kenangan kat Perlepasan Antarabangsa dengan cikgu. Kali ni aku tak tacing laa tak macam tacing cikgu nak ke London. hehehehe.. Aku happy giler malam tu.

ALHAMDULILLAH.. HADIAH PERTEMUAN TERINDAH dari ALLAH buat aku sempena hari lahir ke 21 tahun. Allah mengizinkan pertemuan ini. Moga ukhuwah ini terus dirahmati Allah.. Insya'Allah :)

Pelepasan Antarabangsa

Senyuman Cikgu :)

Dan aku ada video ini : 
SHOPPING SEMINIT BERSAMA HELIZA HELMISudah 3 hari cikgu kat sana. 11 hari lagi akan balik Malaysia. Balik Malaysia sekejap lepas tu akan ke Korea pulak. huhu........ Apa-apa pun aku nak ucapkan terima kasih banyak banyak buat abang Mahkota Taqwa sebab sudi bawa aku ke KLIA. :) 
Sekian. Bereeh!

No comments: