Saturday, January 14, 2012

Aku, Cikgu Ja dan Team Bereh!

Dimulakan dengan lafaz bismillah..
Alhamdulillah dipanjatkan dengan keindahan hari 14 Januari 2012. 

Assalamualaikum korang.. 
Aku tahu korang nak baca blog! Tak senang duduk laa tuu.. hehehe..
14 Januari 2012.... Yang indah! Best kenal TEAM BEREH memang BEREH BOH! Atoiii.. :)
Best dapat bebel cikgu... Aduuuiii cikgu pandang selekkkkk.. Betul ker eja camtu? Apa apa pun boleh..
Sebab apa? hmmmm..aaa...errr... tak apelaaa.. salah aku jugak! Kan dah kena dengan kak Zeq.. ahahaha.. Gurau manja! Lawak jer.... muehehehe.. Kak Zeq! Terima kasihh.. :) Lama kot aku tunggu cikgu. Ce teka bape lama? hahahaha.. Aku ada tanya kat PERUNDING IMEJ tentang muka aku sesuai tak dengan tudung ni. Huihhhh... Bukan main tahuuu!! Tahniah Mabruk Cikgu Ja! Saya bangga dengan cikgu.. :)
Kali ni aku bukan orang terakhir yang amik gambaq dengan cikgu, sebab Kami semua adalah yang terakhir.Ehhh.. sejak bila aku join TEAM BEREH nih?? kikiki.. Tak sangka pulak TEAM BEREH tegur aku. Aku tak kenal pun, tapi dia yang datang tegur aku. Siap cakap "AIN" kan? Aku cakap laaa "YA". Aku tanya dia sape? IRA HARDINA. Aku pun terus ingat KAK SUE. Sebab apa? Dorang berkawan baik...hehehe.. Lawak! Aku tengok dalam gambar lain kat luar lain. ekekeke.. Comel kak Ira.. Kak Sue pun comel sama tinggi sama rendah cuma tak sama mata empat jer... hiihihi.. Kalo kak Sue baca entri ni, siaplaa aku.. Cabuttt... :p Kenal Aiza ngan Reng Fars.. Peramohhh muu!! hahaaha.. Aku jer yang terkono dorang nih!!   -_________________-" Terima kacihh! ;)
Kenangan hari ini sangat indah.. Dapat berkumpul dan kenal TEAM BEREH.. Aku mula laa cakap segan kat cikgu, sekali aku kena bebel... hehehehe.. Aku dengar cikgu cakap "PR" jer.. Nampak kan anak murid derhaka? Yang ni aku nak cerita.. Panjang nih.. Tapi takleh bocoq semua biarlah berahsia! 
Masa aku datang depan cikgu, aku lupa nak cium tangan cikgu. Pastu bila dah lama baru aku nak salam. Aku cakap laa macam ni "Cikgu, saya lupa nak salam.. Anak murid derhaka ni". Pastu cikgu gelak cakap "anak murid derhaka?" Aku bersyukur hari ini. Tiap tiap hari aku bersyukur kerana nikmat ini. Rasailah setiap detik indah. Allah memberi nikmat itu jadi hargailah saat itu kerana tidak mungkin diulangi. Alhamdulillah... Adakah secara automatik aku jadi geng gempaq TEAM BEREH ini? Tanyalahhh doranggg.. hahaha.. Buat masa ni aku tak dapat post gambaq dengan dorang. Nanti dah dapat, aku post ok? :) Aku post gambaq aku dengan cikgu jer.. Tengokk laaa.. mula mula tak serasi, kali kedua baru sherashiii bershameee.. -_O ehewwww.. Tolonglahhh paham! :p




Cikgu pesan kat aku, jaga diri... TAKE CARE GARNIER! ;)
Sekiannn.. TERIMA KASIH.



3 comments:

shiqinCupcakes said...

lain kali tkyah derhaka sgtlah! hahaha! :b gurau je yerrr ;)

normi nieza said...

pheewiiitt..:)

Ain Ismail said...

kak normi : weewitt.. ape hey?? -_O haha

Cikin : lain kali na durhaka lagik! bhahawaha :p