Tuesday, January 10, 2012

Heliza Helmi Bakal Trainer Berjaya!

Assalamualaikum korang.
Maaflah dah beberapa hari ni aku tak bercerita pasal cikgu. Bukan tak nak tapi takde topik. Haa.. kali ni ade yang aku nak share. Masuk hari ni dah 3 hari cikgu join program "Train The Trainer Professional Image Consultant". Hebat tak? Wanita hebat.. hehehe.. Aku doakan cikgu aku berjaya. Semalam cikgu ada TEST. Ini semua tweets cikgu..

Hari Pertama


Hari Kedua

Semoga cikgu menjadi TRAINER yang berjaya. Cikgu boleh!
AKU BANGGA DENGAN CIKGU. :)
Aku ingin menjadi hebat seperti dia suatu hari nanti. Dengan usaha tidak mustahil kita akan menjadi hebat sepertinya. InsyaAllah.. Manjadda Wajada.. :)


Sebagai penutup bicara! 
"Jika anda ingin mencapai kecemerlangan anda mesti mencari peluang dalam setiap kerumitan. Bukan mencari kerumitan dalam setiap peluang." - Motto Hidup Heliza Helmi.


Bittaufiq Wannajah cikgu Ja! :)


Sekiann... 


Sambungan..


Hari Ketiga

Bersama Master Trainer dan trainer

2 comments:

normi nieza said...

hope cikgu ja sentiasa berjaya dmasa akan dtng..aamiin..:)

Ain Ismail said...

insyaAllah....aminnn.. sygg cikgu! ;)